کارگاه دو روزهای را تحت نام ” مدیریت خشم” با توزیع تصدیقنامه برای بیش از 90 تن از علاقهمندان این موضوع از سوی شورای متخصصان هرات پایان یافت.
مسوولان برگزار کننده، برگزاری این کارگاه را در جامعه امروز افغانستان مهم تلقی کرده و میگویند، امید است که این کارگاه بتواند به آگاهی مردم جامعه در مورد کنترول خشم کمک کند.
در همین حال، تعدادی از اشتراککنندههای این کارگاه آموزشی، برگزاری برنامههای آگاهیدهی این چنینی را برای فهمیدن راههای کنترول خشم و جلوگیری از تبعات منفی عدم کنترول این پدیده مثبت میدانند.
سمیه عثمانی؛ یکی از اشتراککنندههای این کارگاه آموزشی بیان میکند، کنترول خشم از موضوعاتی است که آگاهی در مورد آن نیاز عمده محسوب میشود.
وی گفت: تجربه اجتماعی من نشان میدهد که بسیاری از افراد در جامعه ما توانایی کنترول خشم را ندارند و این عدم کنترول خشم در بین جوانان بیشتر دیده میشود، بنابراین برگزاری این چنین برنامه آگاهی دهی الزامی است.
معروف احراری که از دانشجویان رواننشناسی است ابراز داشت، با آنکه من دانشجوی روانشناسی هستم، اما کمتر شاهد برگزاری کارگاههای آموزشی از این دست بودهام.
او اضافه کرد، امید است که برنامه آموزشی روانشناختی بیشتری از سوی شورای متخصصان هرات برگزار شود.
با این حال، محمد فرید فایز استاد پوهنتون/ دانشگاه که مسوولیت تدریس این کارگاه آموزشی را داشت گفت که ” از آنجاییکه در جامعه ما مشکلات زیادی باعث فشارهای روانی روی افراد میشود و همین فشارها باعث افزایش بروز خشم میشود، بنا براین برگزاری این کارگاههای آموزشی نیاز مبرم است.
آقای فایز افزود، مسوولیت نهادهای اکادمیک، تعلیمی و آموزشی است که در مورد کنترول خشم آگاهیرسانی کنند و حتی کارگاههای در مورد راههای کنترول خشم را برای افراد که سن شان بالا نیز است برگزار کنند.
در این کارگاه روی این موضوعات بحث شد: تعریف مدیریت خشم، روش های مدیریت خشم ، عوامل فردی خشم، عوامل برانگیزه خشم و تاکتیک های تخلیه خشم.
قابل ذکر است که این کارگاه روز چهار شنبه، 12 قوس و پنجشنبه، 13قوس در شورای متخصصان هرات برگزار شد.
شورای متخصصان از آوان تاسیس خود کارگاههای آموزشی و تخصصی را در دورههای مختلف برگزار کرده است.
گزارشگر: فریبا اکبری