این کارگاه امروز پنجشنبه، ۲۸ دلو با توزیع تصدیقنامه برای ۲۰ تن از دختران در هرات پایان یافت.
مسوولان شورای متخصصان هرات، هدف از برگزاری این کارگاه را بلند بردن سطح آگاهی اشتراککننده گان در مورد توسعه میدانند.
محمد رفیق شهیر، رییس شورای متخصصان هرات امروز افغانها بیش از هر زمانی دیگری نیاز و فرصت دارند که در مورد توسعه پایدار بیاموزند و آن را در جامعه عملی سازند.
رییس شورای متخصصان هرات میافزاید، برنامههای آگاهیدهی شورای متخصصان هرات برای توسعه و حکومتداری خوب در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
با این حال، شماری از اشتراککنندهتان این کارگاه آموزشی بیان میدارند که آنان نیازمند آموزش بیشتری در راستای توسعه هستند.
مرسل بختیاری، از اشتراککنندهگان این دوره آموزشی بیان میکند، دختران کشور تا هنوز نتوانستهاند که به روند عادی آموزش برگردند، بنابراین این کارگاههای آموزشی از یک طرف کمک میکند که موضوعات علمی بیاموزیم و از یک سوی دیگر دولت را تلنگر میزند که برای باز شدن نهادهای تعلیمی و تحصیلی در کشور بکوشد.
فاطمه صالحی یکی دیگر از اشتراککنندهگان این کارگاه میگوید:”من خواستار دوام این برنامهها هستم. پیشنهاد من به شورای متخصصان هرات این است که مدت زمانی این کارگاههای آموزشی را بیشتر سازند.”
هادی خردورز جویا، استاد دانشگاه که مسوولیت تدریس این کارگاه آموزشی را به عهده داشت بیان میکند که تمر کز توسعه پایدار روی عدالت فرانسلی است و علاوه بر اینکه ما میخواهیم با استفاده از منابع موجود پیشرفت کنیم، این حق را برای آیندهگان نیز میدهیم.
او میافزاید، در افغانستان نیز احساس میشود که باید در مورد توسعه پایدار آگاهیدهی شود. چون در این صورت است که میتوانیم به آیندهگان اجازه دهیم گخ از منابع موجود در طبعیت استفاده کنند.
شورای متخصصان هرات نهادی است که از مدت ۲۰ سال بدینسو در عرصه اطلاعرسانی و فعالیت تخصصی فعالیت دارد.
