کارگاهی تحت نام “تاب آوری” با توزیع تصدیقنامه برای ۲۵ تن از علاقهمندان امروز(پنجشنبه، ۲۵ سنبله) پایان یافت.
محمد رفیق شهیر رییس شورای متخصصان هرات بیان کرد که اگرچه اوضاع فعلی در کشور به گونه معمول سامان نیافته است، اما گسترش شایعات وضعیت روحی مردم را به شدت صدمه زده است. و هدف شورای متخصصان این است که با برگزاری این کارگاهی آموزشی چگونگی مقابله و تابآوری در شرایط دشوار را بیاموزاند.
رییس شورای متخصصان هرات بیان داشت، در حال حاضر همهی نهادها باید در حد توان و امکانات دستداشته آن بکوشند که به نوعی برای مردم و جامعه کمک کنند.
با این حال، شماری از اشتراک کنندهگان این کارگاه بیان میدارند، شرایط کنونی همه مردم به ویژه جوانان متاثیر ساخته است و برگزاری این کارگاهها م تواند که مردم را کمک کند دوام آورند و زندگی خود را سامان بخشند.
فیصل کمال، از اشتراک کننده گان این کارگاه بیان می کند که حوادث اخیر در کشور مرا نا امید ساخته بود و از لحاظ روانی در وضعیت خوبی بسر نمی بردم، من فکر می کنم نیاز داشتم که چنین کارگاهی برگزار شود و من را وادارد که در مقابل شرایط فعلی دوام آورده و برای خود و مردم جامعه کاری انجام دهم.
محمد شریف، یکی دیگر از اشتراک کننده های این کارگاه آموزشی می گوید:” این کارگاه آموزشی برای ما آموخت که نباید زود تسلیم شرایط شد، بلکه برای بهتر شدن اوضاع باید تلاش کرد.”
این کارگاه توسط ماستر محمد فرید فایض استاد پوهنتون/ دانشگاه تدریس و طی دو روز به موضوعاتی مانند: تاب آوری چیست؟، مدلهای تابآوری، ویژگی های افراد تاب آور، تاب آوری و شرایط دشوار (فشار روانی)، عوامل موثر بر تاب آوری ، تاب آوری و بهزیستی، تاکتیک های تقویت تاب آوری بحث شد.
آقای فایض گفت که انسان در مسیر زندگی به یک سلسله مشکلات مواجه می شود و در برخورد با این مشکلات نیاز به مهارت های دارد که رفتن راه زندگی را ساده تر کند. و شرایط فعلی کشور نیاز مبرم چنین برنامه های حس می شود.
وی ابراز داشت، این مسوولیت نهادهای دولتی و خصوصی و رسانه هاست که در وضعیت فعلی برنامه های آگاهی دهی از این دست را برای مردم برگزار کند.
قابل ذکر است که این کارگاه هفته آینده برای دانشجویان و جوانان اناث نیز برگزار خواهد شد.