پرش به محتوا

زنان بازرگان: به امید حمایت و استقبال، کار خود را آغاز کردیم

شماری از زنان بازرگان از نبود حمایت کننده‌های مالی شاکی هستند. این زنان می‌گویند تجارت شان را با بودجه اندک آغاز کردند به امید این که از آنان حمایت می‌شود اما تا حال  کارشان مورد استقبال مردم قرار نگرفته است.

این زنان معتقد اند که از تجارت بانوان نیز مانند تجارت مردان باید حمایت و از کارهای شان استقبال شود.

عزیزه شریفی یکی از زنان بازرگان است او که یک غرفه مواد عذایی دارد؛  می‌گوید چندی قبل به امید این که از کار اش استقال شود کار خود  را آغاز نموده است.

وی در صحبت با خبرنگار اخبار روز گفت:” مدت چند ماهی به پاساژ مرمر که مخصوص خانم¬ها است یک غرفه مواد غذایی برایم باز کردم بعد از گذشت چند ماهی هیپچ فروشات نداشتم .”

خانم شریفی در حال حاضر به دلیل عدم حمایت مردم از کار اش، مجبور شده است که غرفه اش را جمع کرده و به عنوان فروشنده در یکی از دکان های این پاساژ مصروف به کار شود.

مبینا حسینی یکی دیگر از این خانم ها هست که مدت هشت ماه می شود در پاساژ مرمر مصروف فروش لباس های زنانه و طفلانه است.

خانم حسینی نیز مثل خانم های دیگر از نبود بازار شاکی بوده می گوید: « زمانی که خانم ها به خرید می آیند فکر می کنند که ما جنس های خود را ارزان تر از دکاندار های آقا می خریم توقع دارند که جنس های خود را ارزان تر بفروشیم اما ما هم جنس های خود را به همان اندازه که آقایون می خرند، می خریم.»

این خانم ها از مردم می خواهند که آنها را درک کنند و درخواست جنس قیمت پایین را نکنند.

این سخنان در حالی مطرح می شود که شماری از زنان خریدار می گویند آنها به دلیل قیمت بودن اجناس از پاساژ مرمر خرید نمی کنند.

نرگس رضایی یک تن از بانوان خریدار می گوید« برای خرید و حمایت از زنان به پاساژ مرمر جهت خرید رفتم اما اکثریت جنس های خود را به بهانه ی این که صنایع دستی و ساخت دست خود شان است نسبت به پاساژ های دیگر قیمت تر به فروش می رسانند. به هم دلیل دیگر به  پاساژ  مرمر نرفتم.»

در این میان زنانی هم هستند که دلیل نبود بازار را، موقعیت نامناسب این پاساژ عنوان می کنند.

سهیلا محبی یک تن از خانم های است که می گوید تا حال که هشت ماه از افتتاح این پاساژ می گذرد از موجودیت این پاساژ  اطلاع نداشته است.

وی در ادامه ی صحبت های خود با اخبار روز گفت« امروز اولین بارم است که در این مکان آمدم. قبلا هیچ وقت به این سمت از جاده نمی آمدم چون این پاساژ جنس های خوبی نداشت اما امروز که با دوستم آمدم دیدم که خانم ها فروشندگی می کنند خیلی خوش شدم و همیشه دنبال همچین جای بودم. قیمت های اجناس هم مثل سایر پاساژ ها است و چه خوب می شود که ما خانم ها به خاطر راحتی خود و حمایت از همجنس خود برای خرید به این پاساژ بیاییم.»

سخن از نبود بازار در حالی مطرح می شود که اتاق تجارت و صنایع زنان همواره جهت بازاریابی و حمایت از کار زنان تا حال چندین  برنامه را برگزار نموده است.

بهناز سلجوقی رئیس اتاق تجارت و صنایع زنان در زون غرب می گوید آنان همواره در تلاش اند که از خانم های بازرگان حمایت کنند.

خانم سلجوقی گفت:« ما به خاطر بازاریابی به خانم ها نمایشگاه های زیادی را برگزار کردیم که نتیجه بخش بود. همچنان ما یک برنامه ظرفیت سازی روی دست داریم  که ذریعه ی آن می خواهیم اجناس تولیدی زنان را برند کنیم تا خانم های بازرگان  بتوانند به راحتی با اجناس خارجی رقابت کنند.»

قابل یاد آور است که اتاق تجارت و صنایع زنان جهت حمایت از زنان بازرگان در طی یک سال ده نمایشگاه را برگزار نموده است.

گزارشگر: فروزان فروغ خاوری

به اشتراک بگذارید