ترتیبدهنده: فریبا اکبری استاد محمد آصف فکرت هروی، شاعر، نویسنده، نسخه پژوه افغانستان بود که در سال ۱۳۲۵ در هرات چشم به جهان گشود. وی… ادامه »گفتگو با محمد کاظم کاظمی در مورد فعالیتهای ادبی استاد محمد آصف فکرت
مصاحبهها
سقوط حکومت پیشین، چرخهای اقتصادی در افغانستان دچار اشکال شد، بسیاری بیکار شدند، پولهای بانک مرکزی افغانستان از سوی ایالات متحده منجمد شد و کمکهای جهانی به افغانستان به حالت تعلیق در آمد، اما به تازگی امارت اسلامی بودجه سه ماهه را بدون کمکهای خارجی تصویب کرده است که به باور عدهای میتواند نقطه قوت عملکرد نظام کنونی کشور در عرصه اقتصاد باشد. در مورد این موضوع صحبتی داشتیم با فرید احمد فرزام رحیمی، استاد دانشگاه هرات. این گفتگو را در متن زیر خواننده باشید:
گفتگو با فرید احمد فرزام رحیمی استاد دانشگاه در مورد وضعیت فعلی اقتصادی کشور
رییسجمهور غنی در نزدهمین نشست شانگهای، به موضوع قابل توجهی اشاره کرد: «صلح بدون اجماع منطقهای ممکن نیست». این همزمان بوده است با آغاز مذاکرات صلح افغانستان به رهبری آمریکا در قطر. حکومت افغانستان هم تأکید دارد که در اجماع منطقهای برای صلح افغانستان موفق بوده است. اما بعضی از کنشگران سیاسی در افغانستان حکومت را موفق نمیدانند. در رابطه به چند و چون این موضوع مصاحبه داشتیم با دکتر ملک ستیز، پژوهشگر روابط بینالملل.
ملک ستیز در گفتگو با ماهنامه تخصص: تا اجماع ملی نباشد، نباید به اجماع منطقهای امید داشت
کمتر کتاب داستاني يا اثر هنري ميتوان سراغ داشت که دور از تجلي جنگ صلح يا همان نفرت عشق باشد. از رمان جنگ و صلح تولستوي گرفته تا نقاشي موناليزا و اين شعر مولانا ” جــنگهـاي خلق، بهر خوبي است، بــرگ بيبــرگي، نشان طوبي است” همه به نوعي اين تقابل جنگ و صلح را حفظ کردهاند، سوال اين است که چه رابطه ميتواند ميان جنگ و صلح و ادبيات وجود داشته باشد و اين رابطه چه تأثيري روي مخاطب ميگذارد؟
در همين مورد ماهنامه تخصص گپ و گفتي با حميرا قادري داستاننويس چهرهدست کشور داشته است. در متن زير خواننده باشيد!